Funderar du på att skaffa en säkerhetsdörr?

Det har varit så många inbrott här i Sundsvall den senaste tiden och det har fått mig att se över säkerheten i mitt hus. Jag har skaffat en säkerhetsdörr och nu kan jag sova lugnt på nätterna för ingen kan komma in i lägenheten. Eftersom jag bor högt upp så kan ingen krossa ett fönster och komma in men däremot så hade det gått innan att på någon minut förstöra dörren och ta sig in och då jag har mycket av värde i form av smycken och konst så kände jag mig orolig för att tjuvarna skulle komma hit och ta det för mig. Så det var därför jag skaffade en säkerhetsdörr. Vad är då en sådan dörr för någonting, det ska jag förklara för er! Säkerhetsdörren är gjord av minst fem centimeter tjockt stål. Den är riktigt tung, men det är svårt att bryta ner den om man inte har verktyg och tillräckligt med kraft. Den här säkerhetsdörren har flera säkerhetsfunktioner, som det starka låset som gör att tjuvar kommer att tänka två gånger innan de försöker ta sig in genom din säkerhetsdörr, för om de vill pröva lyckan med den här säkerhetsdörren behöver de mycket tid. Det går inte försöka bryta sig in utan att det för massa oväsen, då har någon redan ringt till polisen och tjuvarna fick tji!

Just den här säkerhetsdörren har också galler på insidan. Ramen är fylld med betong så att den inte kan vridas upp av inbrottstjuvar som också kan komma på ännu mer kreativa sätt att bryta sig in i lägenheter eller hus (jag läste om någon som försökte skära sönder dörren med en elektrisk såg). Det är bra att alla blir mer säkerhetsmedvetna och med en sådan här dörr har man gjort mycket för att skydda sig så ni borde skaffa en så snart som möjligt!