Elektriker i Årjäng

Hejsan och hallojsan på er allesammans och vad roligt att ni har kommit in hit. Det var en härlig dag i somras när jag bakade samtidigt som jag körde en maskin tvätt. Det lät konstigt från tvättmaskinen och sedan blev det helt mörkt i hela villan. All el försvann och jag kollade proppskåpet men hittade inget fel. Det var bara i mitt hus som elen gick och jag visste inte vad som var fel så jag sökte på Google efter en elektriker i Årjäng och jag fann en som kunde hjälpa mig redan på en gång, och denne elektriker kan du läsa mer om här

Han kom till mitt hus och konstaterade att det inte fanns någon elektricitet. Han hade med en väska med olika instrument och började en felsökning. Det tog en stund för han gick systematiskt tillväga och efter en 30 minuter var han klar med felsökningen. Det var någon huvudsäkring som var sönder och den satt inte i proppskåpet utan utanför villan i ett skåp. Så när det var konstaterat bytte han denna säkring och elen kom tillbaka. Men, det var ingen bra säkring så denne elektriker, för den hade något för låg spänning och tålde inte att man hade många apparater på gång samtidigt. Så han behövde komma tillbaka dagen efter med en som hade högre spänning och det gjorde han. Han kom tillbaka nästa dag och ersatte säkringen med en bättre säkring. Jag var mycket nöjd med hans snabba service. Det finns ingen annan elektriker som skulle ha kunnat komma så snabbt som han gjorde, så jag rekommenderar honom till er alla. Det är inte varje dag man kommer i kontakt med företag som har så snabb och bra kundservice som de har på just det här företaget. Det var allt för den här gången, hejdå!