Takläggning hos brorsan i Växjö

Var hos brorsan i Växjö och hälsade på i helgen och jag hade inte varit där på ett halvår, så många förändringar med villan, det var knappt jag kände igen mig. Men jag är glad för hans skull och att det var han som hade möjlighet att bo kvar i huset efter skilsmässan. Hur som helst så var det senaste som var gjort med huset en takläggning, och det var då bra eftersom det gamla taket inte var helt tätt vilket märktes regniga dagar då brorsan fick placera ut hinkar i huset på strategiska platser. Jo, det här med att få hjälp med takläggning kom jag på att det säkert är en del av er som behöver och det är därför som jag skriver det här inlägget. Och jag tycker att det är en det är en jättebra takläggare att vända sig till om man behöver takläggning för inte nog med att de var så professionella, de var väldigt trevliga sa brorsan och var noga med att hela tiden prata om vad de gjorde så att brorsan kände sig delaktig.

Det här med att få hjälp med tak som sagt var som jag sa nyss, är det säkert några av er som behöver hjälp med och det spelar egentligen ingen roll vad det är för tak det handlar om för på det här företaget finns kompetensen inom de allra flesta slags tak. Så vad har du för tak på din villa? Är det ett tegeltak, eller kanske ett papptak eller något annat tak? Tänkte skapa en tråd nere i kommentarsfältet där ni kan skicka in vad det är för tak ni har och vad ni upplever som fördelar och nackdelar med dessa tak. Det var vad jag hade på hjärtat och jag hoppas det gav er någonting att läsa det här inlägget!