Totalrenovering i Kungsbacka

Totalrenovering är vad det ska handla om i det här inlägget och om en byggfirma som har hjälpt mina föräldrar med att fixa till hela deras villa. Mina föräldrar bor i Kungsbacka och själv har jag flyttat från kommunen för många år sedan och hälsar på ett par gånger om året. Var hemma över jul och det var då en riktig överraskning att få se vilken förändring det hade blivit. Den byggfirma som hjälpt dem kan ni läsa om här och jag ska rekommendera dem till er som även ni hade tyckt att det vore bra att få hjälp med en totalrenovering. 

Mina föräldrars hus ligger i ett område lite på landsbygden men 5 kilometer från Kungsbacka där det finns en hel hus men samtidigt en del åkrar att se. Det har dock förändrats dramatiskt under åren och det verkar som om det byggs fler och fler nya villor. Många av dem är stora, lyxiga bostäder! Men jag känner att det är en speciell charm med gamla hus och med en totalrenovering blir de som nya fast med den äldre charmen bevarad. Sedan har det blivit vanligare att folk river gamla hus bara för att bygga ett nytt och det tycker jag är synd och dessutom ganska dyrt men en del personer tycks ha obegränsat med pengar och resonerar som så att även ett hus som inte är mer än 20-30 år gammalt är för gammalt, riv och bygg nytt. Nej, satsa på en renovering istället skulle jag säga och när det kommer till företag som erbjuder totalrenovering i Mark så är det här företaget ett bra val, de kommer renovera på ett varsamt sätt och få era gamla villor att bli som nya. Så ni må tro att jag blev glad när jag såg hur fint det blivit hos mina föräldrar!